محسن رضايي: جهاد اقتصادي؛ مهمترين عنوان اقتصاد ملي ايران است
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: نامگذاري امسال به عنوان" جهاد اقتصادي"مهمترين عنواني است كه تاكنون در اقتصاد ملي ما مطرح شده است.
به گزارش واحد مركزي خبر؛ محسن رضايي در سخنان پيش از خطبه هاي نماز جمعه اين هفته تهران با تبريك عيد سعيد نوروز به ملت ايران گفت: اميدواريم سال 90 سال پر افتخار ديگري براي ملت باشد.
وي افزود: تبريك دوم به مناسبت سالروز عمليات پيروزمندانه فتح المبين است كه سال 1361 در همين روزها صورت گرفت و بيش از 2 هزار و 700 كيلومتر مربع از خاك ايران از جمله شهرستان شوش آزاد شد كه فتح بزرگي بود و در سرنوشت جنگ تحميلي نقش مهمي داشت.
رضايي گفت: سومين تبريك به مناسبت 12 فروردين روز جمهوري اسلامي ايران است كه ملت ايران با انتخاب نظام سياسي خود نقطه عطفي در تاريخ اين كشور گشود.
پ.ي.نوشت 1 : جهاد اقتصادي لازمه جهاد ملي
پ.ي.نوشت 2 : اقتصاد بزرگ، پشتوانه امنيت ملي
پ.ي.نوشت 3 : لزوم بسيج نيروهاي انقلاب براي پيشرفت شتابان كشور
ادامه مطلب | نویسنده : Moh3n_aza
نظر
راه نجات افزايش توليد ملي ; اشتغال
بسمه تعالي
زمينه رشد در هر كشوري نيازمند پيش زمينه هايي است كه يكي از آن ها توليد ملي است كه مي تواند زمينه هاي اشتغال را در كشور افزايش دهد و در نتيجه منجر به ايجاد ثروت و اشتغال بيش تر در بخش هاي مختلف اقتصادي، سياسي و اجتماعي شود؛ ضمن آن كه توليد به معني ارزش نهادن به منافع ملي كشور نيز است.
در اين باره مي توان گفت كه واردات بي رويه كالا و اجناس در سال هاي اخير، لطمات زياد و جبران ناپذيري بر پيكر اقتصادي كشور وارد كرده است. با توجه به اين كه هم اكنون نرخ بيكاري در كشورمان در حدود دو رقمي است و به اين موضوع اضافه كنيد شكست و تعطيلي برخي از واحدهاي اقتصادي در ولايات هرات، كابل، مزار، قندهار و جلال آباد را كه خود كمكي هستند بر افزايش بيكاري در كشور.
هم چنين كارشناسان مسايل اقتصادي كشور معتقدند، فرهنگ توليد و زحمت بايد جاي گزين فرهنگ واردات شود، كه اين امر هم توجه بيش تر دولت بر توليد ملي بوده كه اساسات آن را در اختيار مولدين قرار دهد.
پي نوشت 1:كشور نياز مبرم به توليد دارد!
ادامه مطلب | نویسنده : Moh3n_aza
نظر
هدف ها و شيوه هاي تحريم اقتصادي
تحريم اقتصادي اغلب به عنوان جايگزين جنگ و اعمال قوه قهريه تلقي مي شود. مقصود از مناسبات اقتصادي نيز همه انواع روابط اقتصادي اعم از تجاري و مالي است. كشورهاي مختلف از تحريم هاي محدود اقتصادي براي مقاصد سياسي خود عليه كشورهاي هدف استفاده مي كنند، ولي اين نوع تحريم عموما كم اثر بوده است. تحريم هاي همه جانبه از سوي سازمان هاي بين المللي نيز به ندرت صورت گرفته است. جامعه ملل كه در فاصله بين دو جنگ جهاني اول و دوم زمام هماهنگي امور جهان را بر عهده داشت تنها چهار بار مبادرت به تحريم يا اعمال تحريم كرد كه تنها دو بار آن موفق بود. در واقع جامعه ملل نتوانست با بهره گيري از تحريم مانع حمله موسوليني به اتيوپي و تصرف آن كشور در سال هاي 1935 و 1936 شود.
پ.ي.نوشت 1 :مفهوم تحريم اقتصادي !!؟
پ.ي.نوشت 2 :نقد فضاي رواني منفي بر اقتصاد كشور !
پ.ي.نوشت 3: تحريم = چند درصد ريسك براي سرمايه داران!
ادامه مطلب | نویسنده : Moh3n_aza
نظر
قسمتي از وصاياي امام خميني در رابطه با حمايت ملي
تعبير زيباي حضرت امام (ره) از كالاهاي مصرفي وارداتي به "خانهبرانداز"
درميان بخش هاي مختلف وصيت نامه فرازي را مشاهده كرديم كه بي ربط به سال حمايت از توليد ملي وكار و سرمايه ايراني نبود؛ دراين فراز از وصيت نامه حضرت امام مي فرمايد:" بردولتها و دست اندركاران است چه در نسل حاضر و چه در نسل هاى آينده كه از متخصصين خود قدردانى كنند و آنان را با كمكهاى مادى و معنوى تشويق به كار نمايند و از ورود كالاهاى مصرف ساز و خانه برانداز جلوگيرى نمايند و به آنچه دارند بسازند(قانع باشند) تا خود همه چيز را بسازند".
پ.ي.نوشت 1 : قناعت تا خود كفايي
پ.ي.نوشت 2 : محاصره اقتصادي، هديه اي فرض كرد يا بايد ترسيد؟
ادامه مطلب | نویسنده : Moh3n_aza
نظر
استقلال اقتصادي در گرو...
به استقلال اقتصادي ميريم اگر....
مقام معظم رهبري: استقلال اقتصادى، يعنى ملت و كشور، در تلاش اقتصادى خود روى پاى خود بايستد و به كسى احتياج نداشته باشد. معنايش اين نيست كه ملتى كه استقلال اقتصادى دارد، با هيچكس در دنيا داد و ستد نمىكند؛ نه. داد و ستد، دليل ضعف نيست. چيزى را خريدن، چيزى رافروختن، معامله كردن، گفتگوى تجارى كردن، اينها دليل ضعف نيست…
پ.ي.نوشت 1: اقتصادي پايدار بدون نفت ممكن است؟
پ.ي.نوشت 2: تحريم هاي اقتصادي چه منافعي دارد؟
پ.ي.نوشت 3 : جهاد اقتصادي با حضور مردم
ادامه مطلب | نویسنده : Moh3n_aza
نظر